Final Fantasy 7 - Cloud's Buster Sword

dimarts, 23 de maig del 2017

Entrenament nivell Saitama

Vos volia deixar un vídeo sobre un entrenament molt millor que es des meu company de classe: Marc Picornell, tot i que per diverses dificultats tècniques no vos puc deixar es vídeo tal qual, aixi que vos deixaré s'enllaç de sa pagina on el podeu veure, es una pagina d'animes, també n'hi podeu veure d'altres. Si tot va be, intentaré  fer una entrada sencera dedicada a n'és animes.

Vos recoman veure sa versió "L" des vídeo, es sa que a jo me va be, però pentura funciona alguna altra.

Ah si, es vídeo es en japonès, però esta subtitulat amb espanyol, tot i que es subtituls son un poc cutres i a estones falten paraules o tenen faltes d'ortografia.

S'explicació de s'entrenament comença un poc després des minut 16:10, i vos podeu aturar a n'és minut 18, tot i que si veis s'episodi complet no passa res, nomes dura 25 minuts, pentura vos fa riure en segons quins moments (si aguantau 20 segons mes després des minut 18 riureu una estona, i si aguantau fins a n'és final, riureu un poc mes).

I a mes, si aguantau tot s'episodi fins a n'és final, es científic arriba a n'és tema que varem xerrar a classe amb en Pablo, lo canviar i acceptar es canvi.

http://www.animeyt.tv/ver/one-punch-man-3-sub-espanol

8 comentaris:

  1. Aquí tampoc carrega, però jo ja conec la serie i el seu entrenament i és molt bo hahaha se converteix en l'home més fort del món i se'ls carrega a tots d'un cop de puny brutal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues vaja si no carrega, llastima. Si, en aquest episodi en concret explica com se converteix en l'home més fort del món ( i de l'univers). Amem si comencen aviat sa següent temporada.

      Elimina
  2. El meu germà tot lo dia mira episodis de aquests, esta molt enganxat. La veritat es que a vegades amb pos amb ella a veure-los per que no tenc una altra cosa que fer.
    Li diré que hi ha un capitul nou, a veure si ho a vist, a lo millor el veure amb ell!
    Un peto!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja, bueno, "no tenir una altra cosa que fer" sol ser un bon començament per enganxar-se a series, o en aquest cas, a animes.
      Dos!

      Elimina
  3. Són entrenaments diferent uns per perosnes normals i altre per persones especials.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajaja, tu si que ets especial. Molt diferents no son: flexions, sentadillas, correr, aixo es igual :P

      Elimina
    2. Això és lo que fa sa gent normal com a operació bikini; tu no ho saps perquè mai la has feta.

      Elimina
    3. Molt cert, però es únicament perquè jo no necessit fer "operacion bikini" ja que aixo son dois i tonteries. Ses persones son com son i a nes que no li agradi, que no miri.

      Elimina