Final Fantasy 7 - Cloud's Buster Sword

dimarts, 9 de maig del 2017

Entrada Neutral

Bueno, se suposa que aquesta entrada era per analitzar ses respostes de ses preguntes, però com que "no mos enteram des tema" pues no hi perdre temps ja que per una persona que s'enteri des xiste, me sap greu per aquesta persona o persones. Aprofitaré aquesta entrada per intentar fer que reflexioneu un poc: ara ja sabeu com se sent una persona que esta al vostre costat i no s'entera de lo que xerrau. Estic totalment d'acord en que no tothom pot sabre de que van ses pelis que no vos agraden, però com a mínim podríeu aver-ho intentat, que vos equivocau, pues no passa res, algunes preguntes tenien dues respostes: sa correcta i sa meva: una resposta super doiuda però amb lògica (haver contestat aquesta per pura sort o a l'atzar, no m'afecta, al contrari).
He fet altres preguntes a ses que no importa sabre es tema per contestar, i aixi hi tot, no les heu contestat.
Ho tornaré a intentar: Quin tipus de pelis, series, documentals, ... vos agraden o interessen o simplement mirau?
Aixi, si contestau a aquesta pregunta, podré fer entrades des vostre tema, i aixi pentura es pròxim pic que se men vagi s'olla i me curri una entrada com ses de ses preguntes, que nomes de traduir ja hi ha una bona feina, la podreu intentar contestar. Aquí vos deix s'enllaç d'on he tret algunes de ses preguntes:
http://www.sensacine.com/noticias/cine/noticia-18555834/
Aquesta setmana pensava posar una altra entrada que vos demana s'opinió sobre una saga de pelis, però no se si posar-la ja que tanmateix no sabreu de que va es tema. Sa entrada amb angles si que la posaré ja que per ara no he tengut queixes des tràilers, com que per veure un trist tràiler no fa falta sabre de que va, però ja que em estudiat es tema des canvi, perquè no li donau una oportunitat a aquestes pelis i no se, però pentura vos sorprenen o no i perdeu es temps.
Tenia ganes de posar qualque frase de peli o videojoc, d'aquestes frases sobre sa vida, i preguntar-vos que pensau o quin significat te aquesta frase en concret, però després de lo vist i sentit, com que no sabreu de que va es tema de sa peli (que no importa sabre sa peli o don a sortit sa frase, lo important es sa frase en si), tampoc contestareu, aixi que perquè me de molestar?
Si he ofès o molestat a alguna persona amb aquestes paraules, m'haureu de perdonar, no era sa intenció, sa intenció d'aquest testament es única i exclusivament per dir-vos lo que vos he dit de manera neutral, no vos ho agafeu malament ja que aixo no deixa de ser una activitat de classe i jo tampoc se de que van es vostres blogs o es temes que hi tractau, però en cap moment me queixat ni he dit res.

6 comentaris:

  1. T'entenc, Joan, a cops és difícil crear contingut per un grup de persones i més quan demanes un poc de col·laboració i aquesta no apareix, però bé, s'ha de seguir endavant. Responent a sa teva pregunta a jo m'agraden les pel·lícules que fan pensar per exemple: "V de Vendeta", "El Efecto Mariposa", "Forrest Gump", "La Milla Verde", "Stand By Me" (aquesta darrera és un clàssic i és boníssima) i un llarg etc.
    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Pel·licules que fan pensar"? Mmm, interesant, ara me faras pensar a jo com endiumenjar-ho per fer-ho en alguna entrada, per si no ho aconseguesc: mirare sa de Stand By Me, que no me sona. Gracies per sa teva col·laboració.

      Elimina
    2. Sí, Pel·lícules que després de veurer-les et fan reflexionar, que no se limiten a projectar una hora d'escenes sense sentit, guions banalitzats i tot això que fa que el cinema d'avui en dia sigui una basura.
      El cinema ha de ser una eina per a comunicar missatges, idees i noves formes de veure la vida i no només un simple entreteniment, perquè això és molt trist...

      Elimina
  2. Hola Joan, després d'haver llegit aquesta entrada, té de dir que n'hi vaig veure les preguntes que havies posat. Pens que tu ets lliure de posar el que vulguis en tot moment, tant si a noltros (companys de classe) mos agrada o ho trobam interessant o no, es el teu blog! Però el que tu tampoc pots pretendre es que tots tenguem el mateix gust ja que cada persona es diferent.

    I ara te de dir, que m'agraden les pel·lícules d'acció i les series d'intriga, per si te serveix per fer alguna entrada ;) Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó amb que no puc pretendre que tots tenguem es mateixes gustos, seria un mon molt avorrit si tots fóssim iguals. Perdo per si ho ha paraescut.
      Si, me serveix, gracies per la teva col·laboració.

      Elimina